Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tenyérjóslás

 "A jóslás megmutatja, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint mi várható."

TENYÉRJÓSLÁS - 1 500 FT

 

tenyerelemzes.jpg

Minden kéz különleges, nincs két egyforma, sokszor még a két tenyerünk is nagy különbséget mutat. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy egyediek vagyunk és sorsunk is csak a ránk jellemző módon élhető meg. Miért olvasunk vagy olvastatunk (jósoltatunk) a tenyérből? Egyértelmű a válasz, szeretnénk megismerni sorsunk titkait, de nem csak a jövőnket fürkészhetjük, segítségével felismerhetjük esélyeinket, lehetőségeinket, képességeinket, érzelmeink, elménk működését, ezáltal megérthetjük, hogyan válhatunk jobb emberré. 

 

clipboard02.jpg

Tenyérjósláshoz kérj időpontot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

 

tenyerjoslas.jpg

Sok kultúra tartja úgy, hogy tenyerünk vonalai Isten pecsétjét adják ki, és a használati utasítást olvashatjuk ki belőle. A tenyér fő vonalai már a magzati élet utolsó 1-2 hónapjában kifejlődnek. Ha belegondolunk, van benne ráció, hiszen „kezünk mindig kéznél van", így könnyedén nyomon tudjuk követni életünk fejlődési irányvonalait, és tudatosan elősegíteni azt, ami állandóan a szemünk előtt van: az életünket.

Ősidők óta tanulmányozza az ember a tenyerét, választ és segítséget várva. A tenyérolvasás igen népszerű a legtöbb kultúrában, de Indiában és Kínában van a legmélyebb hagyománya. A történelemben sokszor üldözték, de ki nem irthatták az  ebből kiolvasható információt. A XVII. században tanították a német egyetemeken, és napjainkban is egyre többen alkalmazzák a Chiromantiát, vagyis a kéz tudományát - például a pszichológiában öröklött betegségek, mentális problémák diagnosztizálásához.

clipboard02.jpg

Tenyérjósláshoz kérj időpontot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

Jobb vagy bal?

Mind a két kezet vizsgáljuk, és bár az aktív kéz (jobbkezesnél a jobb, balkezesnél a bal) a fontosabb, mindig meg kell figyelni a passzív kezet is, és összehasonlítani a kettőt. A passzív kéz megmutatja a múltat, az eredetet, azt, hogy milyen képességekkel adottságokkal, lehetőségekkel érkeztünk, önmagunk lényegét.
Az aktív kéz mutatja a jövőt: mit használtunk fel lehetőségeinkből, merre haladunk és mennyit fejlődött személyiségünk az életben. A tenyér vonalai változnak: megjelennek, nyúlnak, szélesednek, megrövidülnek, eltűnnek, színt vagy helyet változtatnak. 

Általában lassan, olyan ütemben, ahogy öntudatlanul mozgatjuk a kezünket tevékenységeink, gondolkodásunk során, ezt tükrözi a tenyerünk vonalaiban bekövetkező változás is: láthatóvá teszi érzelmeinket, vágyainkat, céljainkat, pillanatnyi önmagunkat.

A vonalak az ember lelki, szellemi énjének, a tudatalattinak a vonalait rajzolják ki, ezek válnak olvashatóvá a hozzáértő ember szeme előtt.
 

clipboard02.jpg

Tenyérjósláshoz kérj időpontot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!
 

tenyerjoslas2.jpg